Fursetgruppen er under stadig utvikling – og vi har alltid behov for dyktige, dedikerte og kvaliserte medarbeidere. Send oss gjerne en åpen søknad. Ta kontakt i dag.
Sabaki is a japanese restaurant focusing on quality sushi, tepanaki and robata dishes. We are looking for a dynamic head chef for our team.
We are looking for a head chef that:
Are you a senior cook or sous-chef looking for your first head position?
We look forward to hear from you. Please send your CV to joao@restaurantpaleet.no
Servitører - bartendere - kjøkkenmedarbeidere
Ling Ling Hakkasan ser etter flere medarbeidere som kan forsterke teamet. Født med samme DNA som Hakkasan fokuserer Ling Ling på mat, drikke og musikk. Restauranten har både en cocktailbar, uteservering og Rooftop Bar.
Taqueria er en meksikansk restaurant med bar. Her har vi fokus på Tequila. Restauranten er lokalisert på Paleet, på Karl Johan. Vi ser etter en utadvendt, fleksibel og effektiv servitør, som takler stress og høyt tempo. Du må ha stor interesse og kunnskap om mat og drikke, og ha evnen til å formidle dette. Du må også kunne prate et av de skandinaviske språkene.
Det er en fordel med kjennskap til kassesystemet: KDR. Det er også bra om du har erfaring fra bar.
Tiltredelse: 1. mars
Send din søknad og CV til petra@restaurantpaleet.no
Vi leter også etter servitører og bartendere til sommersesongen (oppstart i mai). For de rette kandidatene er det gode muligheter for forlengelse.
Restauranthuset Operaen i Oslo som består av to restauranter, Sanguine Brasserie og Argent Restaurant, samt en bankettavdeling, søker kokker til sitt team. Vi søker etter deg som er motivert, positiv og har stor interesse for mat. Du bør ha et par års bakgrunn innen a la carte-servering og ha et øye for detaljer. Du må evne å jobbe selvstendig, i tillegg til å jobbe i team.
Har du lyst på en variert hverdag med dyktige medarbeidere? Send din CV og søknad til tore.somme@opera-huset.no
Taqueria is one of Fursetgruppens restaurants located in Paleet, Karl Johan, Oslo. We specialize in Mexican food and our focus is quality and taste!
You should be able to stand alone and work as part of a small dedicated team. A good work ethic is important and you must be flexible to work evenings and weekends.
Join our fantastic team.
100 % position
Applications can be sent to kjokken@taqueria.no - attention Alan – Head Chef
Vi leter etter en kokk til fulltidsstilling til vårt kjøkkenteam på Tjuvholmen Sjømagasin.
Du bør være fleksibel, ambisiøs, disiplinert og ha høy faglig interesse. Som à la carte kokk på Sjømagasinet vil du være del av et hektisk og dynamisk team, og du må kunne takle stress på travle dager. Du vil bli gitt kreativt handlingsrom ved en anerkjent og profesjonell arbeidsplass, og du må kunne jobbe både selvstendig og i team. Du bør ha erfaring fra en velrenommert restaurant i Norge eller utlandet.
Vi legger stor vekt på at våre gjester får en god opplevelse og at vi har et godt arbeidsmiljø. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og en utfordrende stilling i et godt fungerende og kreativt kjøkkenteam.
Send din CV og søknad til kjøkkensjef Ola Nilsson:
ola@sjomagasinet.no
Vi på Festningen Restaurant søker etter kokk til vår restaurant fra august/september. Det er fleksible arbeidstider med muligheter for både deltid og fulltid.
Vi leter etter en dedikert, positiv, hardtarbeidende og profesjonell kokk som kan bli en del av vårt team. Du må kunne jobbe selvstendig og ha et øye for detaljer.
Festningen Restaurant er et rustikt brasserie med fokus på de beste råvarene sesongen har å tilby. I mai åpner uterestauranten som har en av Oslos fineste beliggenheter og plass til 110 gjester. Service og profesjonalitet står i sentrum og vi ønsker å tilby våre gjester flotte matopplevelser.
Festningen Restaurant er en del av Fursetgruppen Restaurant Group og det er gode muligheter for utvikling innenfor gruppens systemer.
Les mer om Festningen Restaurant: www.festningenrestaurant.no
Send din søknad og CV til kjøkkensjef Jonathan:
jonathan@festningenrestaurant.no / chef@festningenrestaurant.no