10 Hands Dinner - Grand Café 20. april

 

10-Hands Dinner | 5 kokker - 5 retter

Opplev en uforglemmelig kulinarisk reise med "Ten Hands Dinner"! Bli med på en eksklusiv kveld der fem fantastiske kjøkkensjefer fra Fursetgruppen vil servere deg deres mesterverk. Hver kjøkkensjef vil presentere en unik rett som gjenspeiler deres lidenskap og kjærlighet for matlaging.

Bjørn Tore Furset, kokk og grunnlegger av Fursetgruppen, vil være vert for kvelden og dele sin ekspertise innen mat og vin. Dette er en sjelden mulighet til å oppleve kulinarisk kunst på sitt beste, i selskap med en legende innen bransjen.

Kokkene som vil være til stede denne kvelden er Steffen Hansen fra Ekebergrestauranten, Mark Vella fra Grand Café, Philip Gudd fra Lofoten Fiskerestaurant, Reidar Olafsen Kristiansen fra Havsmak og Jan Terjung, tidligere kjøkkensjef på Festningen Restaurant.

Dato: Lørdag 20. april
Sted: Grand Café
Pris: 1250,-. Inkluderer 3 stk snacks/kanapéer, 5 retter og aperitiff.
Ankomst fra kl 18.00. Siste ankomst 20.00


Merk: 2 av kveldens kokker mangler på bildet.

 
 
Elvira MesselAktiviteter