LEDIGe STILLINGer
Vi søker sous sjef, kokk, møtevert, pizzaiolo, barista og oppvasker.
Til høsten åpner Oslos nye storstue The Kitchen at VIA
Vi søker i den forbindelse kandidater til en rekke stillinger. Har du lyst til å jobbe som sous sjef, kokk, møtevert, pizzaiolo eller oppvasker i et miljø med høy fagkompetanse innen mat, drikke og service?
VIA Vika består av 62.500 m² fantastisk bygg med nærings- og forretningslokaler og mange ulike serveringsvirksomheter. Som del av dette prosjektet skal Furset Kantine drive The Kitchen, som er en kombinert lunsjrestaurant og event lokale.
På The Kitchen at VIA vil vi tilby enestående måltidsopplevelser til ca. 1200 gjester hver dag. Med nyutviklede serveringskonsept som inkluderer eget bakeri og live-cooking i tillegg til bar og kaffebar, vil dette være en av Norges mest spennende lunsjrestauranter å jobbe på. I tillegg vil vi betjene bevertning til House of Oslo møte- og konferansesenter og øvrig bevertning til leietakere i VIA. På ettermiddag/-kveld vil lokalene gjøres tilgjengelig for event, arrangement, konferanse og tilsvarende. Lokalet er innbydende, delikat og har fleksibilitet med ca. 350 sitteplasser. Dette fordelt på store arealer og tilrettelagt infrastruktur for betjening av større selskap med spennende mat og drikkekonsepter.
Ledige stillinger
Sous sjef, kokk, møtevert, pizzaiolo, barista og oppvasker.
Vi ser etter personer som er:
Erfaren, kvalitetsbevisst, positiv og fleksibel
Ordentlig og strukturert
Løsningsorientert
Høy servicegrad
Send din CV og søknad til:
Pauline Hagman
pauline@fursetgruppen.no